sinds kort helpen wij nood gezinnen met eten wat we binnen krijgen.

 

 

 

Ik ben Carla Green

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben begonnen als groep in 2015. In de jaren hiervoor heb ik op diverse plekken mee gewerkt om mensen die het minder hadden te helpen. Ik kwam toen  tot de conclusie dat ik het fijn vond om anderen mensen te helpen. Met die gedachten  ben ik toen voor me zelf begonnen. Door dat ik me vrienden had vertel wat ik wilden gaan doen, wilde deze graag als vrijwilligers mee willen werken. Hieruit is de groep ontstaan sta op voor de minima. Dank zij de inzet van de vrijwilligers zijn we nu zover dat we een stichting zijn geworden.

 

Bedankt allemaal voor jullie in zet.

 

Ik sta samen met een team van vrijwilligers klaar om ons in te zetten voor mensen die op minima niveau leven te helpen, ondersteunen en te  laten genieten van iets extra’s zoals een dagje uit wat zij vaak niet hebben.

 

We doen meer dan dat. We zamelen ook, kleding, huisraad, witgoed  en andere kleine goederen zoals spelletjes voor kinderen in die gedoneerd worden.

 

Ook werken wij graag samen met groepen en stichtingen die ook klaar staan om mensen van de minima te helpen.

Heeft u nog wat over neem dan contact met ons op.

 

Voor onze actuele zaken kunt u kijken op onze facebook waar wij diverse dingen uitgeven zoals kleding. Ook melden we daar onze diverse dagjes uit en bijeenkomsten waar de mensen die leven in de minima met elkaar kunnen praten en ervaringen kunnen delen.  

 

 

dit alles word mogelijk gemaakt door een sterk team, en donaties. 

Wij danken u al vast voor het bezoeken van onze website.

Mocht u ook iets willen doneren neem dan contact met ons op.